Fall French 1 Study Guide 2016








télécharger 292.02 Kb.
titreFall French 1 Study Guide 2016
page2/3
date de publication18.01.2018
taille292.02 Kb.
typeDocumentos
b.21-bal.com > Biología > Documentos
1   2   3

Essay

153. Write a paragraph describing your favorite and least favorite things or activities associated with each of the following: school (2 things), indoor activities (2 activities), outdoor activities (1 activity).

154. Write a short paragraph about a friend. Give his/her name and age and describe 3 of his/her favorite activities and one activity he/she does not like.

155. Have students create a short survey they could use to find out about the most popular leisure time activities among teens and places they like to go. The survey should ask how often students engage in a variety of sports as well as where they like to go on weekends.

156. Write a paragraph in which you describe your favorite two actors (one male and one female). Give five characteristics for each person. Be sure to also include characteristics they both share.

157. Write a self-portrait for your French club newsletter. Include your name, age, physical characteristics and personality traits. Be sure to also mention two of your likes and dislikes.

158. Describe a famous real-life or TV family. Write a paragraph with at least five statements describing how the various family members are related to one another. Use extended family members if you’d like.

159. Select one of your classmates, give his/her name, and write a detailed description of him/her.

Son nom:

Sa description:

160. Your new francophone pen pal Gérald, who loves soccer, sent you this photo of his family. Write a paragraph describing his family.


Other

161. Put the following sentences in the correct order to create a conversation.

a. — Comment ça va?

b. — Je m'appelle Luc.

c. — Bonsoir. Comment tu t'appelles?

d. — Je m'appelle Noémie. Et toi?

e. — Très bien, merci.

162. Read the e-mail your new pen pal, Sophie, sent you. Find and underline sixteen cognates in the text.




Salut,

Comment ça va? Moi, je m’appelle Sophie et j’ai 15 ans. À l’école, j’adore les maths et les sciences! Et toi? J’adore aussi le sport (le tennis et le golf) et le rap. J’ai des copains super! Caroline a 16 ans. Elle adore les maths, le tennis, le rock et le volley! Patrice a 15 ans. Il a un ordinateur moderne! À l’école, mon professeur favori, c’est monsieur Dumas. Il est professeur de biologie. Il est intelligent et il a de la patience!

À plus. Sophie


Respond to the following questions in French.

163. Salut! Comment tu t'appelles?

164. Comment ça va?

165. Tu as quel âge?

166. Combien d'élèves il y a dans la classe?

167. Comment dit-on goodbye en français?

168. Act out the following situation with a classmate.

You're meeting the new francophone student at your school. Introduce yourself, tell him/her how old you are, and ask his/her name and age. Find out how he/she is feeling and say how you are feeling. Finally, say goodbye. Then, switch roles.

Respond to the following questions in French.

169. Moi, je n’aime pas faire les magasins. Et toi?

Fall French 1 Study Guide 2013

Answer Section

SHORT ANSWER

1. ANS:

douze

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Numbers 0–30

2. ANS:

dix-huit

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Numbers 0–30

3. ANS:

quatre

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Numbers 0–30

4. ANS:

sept

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Numbers 0–30

5. ANS:

vingt-quatre

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Numbers 0–30

6. ANS:

Answers will vary. Possible answers: Bonjour. Je m'appelle John.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.3

TOP: Greeting someone and saying goodbye

7. ANS:

Answers will vary. Possible answers: Bien, merci.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.3 TOP: Asking how someone is

8. ANS:

Answers will vary. Possible answers: J'ai quatorze ans.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.3 TOP: Asking how old someone is

9. ANS:

Answers will vary. Possible answers: Salut, Ludovic.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Introducing someone

10. ANS:

Answers will vary. Possible answer: À tout à l'heure

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Greeting someone and saying goodbye

11. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Salut! Ça va?

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Asking how someone is

12. ANS:

Prenez une feuille de papier!

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Classroom commands

13. ANS:

Il y a vingt élèves dans la classe.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Accents and special characters

14. ANS:

Il a quel âge, le garçon?

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Accents and special characters

15. ANS:

Il n’y a pas de télévision dans la classe.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Accents and special characters

16. ANS:

Comment ça s’écrit, «porte»?

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Accents and special characters

17. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Ouvrez vos livres!

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Classroom commands

18. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Regardez la carte!

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Classroom commands

19. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Allez au tableau!

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Classroom commands

20. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Retournez à vos places!

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Classroom commands

21. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Prenez une feuille de papier!

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Classroom commands

22. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Les professeurs ont des bureaux.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 2

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: The verb avoir

23. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Nous avons des livres.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 2

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: The verb avoir

24. ANS:

Answers will vary. Possible answer: J'ai un ordinateur.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 2

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: The verb avoir

25. ANS:

Answers will vary. Possible answer: La salle de classe a une porte.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 2

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: The verb avoir

26. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Vous avez des cahiers.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 2

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: The verb avoir

27. ANS:

Some answers will vary. Possible answer: Je m'appelle (Paul Helms).

PTS: 2 DIF: Core REF: Examen OBJ: Reading | Writing

NAT: National Standards 1.3 TOP: Greeting someone and saying goodbye

28. ANS:

Some answers will vary. Possible answer: C'est (paul) arobase (b-l-a) point (c-o-m).

PTS: 2 DIF: Core REF: Examen OBJ: Reading | Writing

NAT: National Standards 1.3 TOP: Asking for and giving e-mail addresses

29. ANS:

Some answers will vary. Possible answer: Ça s'écrit f-r-a-n-c cédille a-i-s.

PTS: 2 DIF: Core REF: Examen OBJ: Reading | Writing

NAT: National Standards 1.2 TOP: Asking how words are spelled

30. ANS:

Some answers will vary. Possible answer: Ça s'écrit a accent grave b-i-e-n-t-o accent circonflexe-t.

PTS: 2 DIF: Core REF: Examen OBJ: Reading | Writing

NAT: National Standards 1.2 TOP: Asking how words are spelled

31. ANS:

Oui, j'ai un livre.

PTS: 2 DIF: Core REF: Examen OBJ: Reading | Writing

NAT: National Standards 1.2 TOP: The verb avoir | Indefinite articles and plural of nouns

32. ANS:

Non, il/elle n'a pas 15 ans!

PTS: 2 DIF: Core REF: Examen OBJ: Reading | Writing

NAT: National Standards 1.2 TOP: The verb avoir | Indefinite articles and plural of nouns

33. ANS:

Non, nous n'avons pas d'amis français.

PTS: 2 DIF: Core REF: Examen OBJ: Reading | Writing

NAT: National Standards 1.2 TOP: The verb avoir | Indefinite articles and plural of nouns

34. ANS:

Non, il n'y a pas de posters en classe.

PTS: 2 DIF: Core REF: Examen OBJ: Reading | Writing

NAT: National Standards 1.2 TOP: The verb avoir | Indefinite articles and plural of nouns

35. ANS:

Oui, vous avez des bureaux.

PTS: 2 DIF: Core REF: Examen OBJ: Reading | Writing

NAT: National Standards 1.2 TOP: The verb avoir | Indefinite articles and plural of nouns

36. ANS:

Non, tu n'as pas de copain.

PTS: 2 DIF: Core REF: Examen OBJ: Reading | Writing

NAT: National Standards 1.2 TOP: The verb avoir | Indefinite articles and plural of nouns

37. ANS:

Answers will vary. Possible answer: We both like math, science, tennis, and rap.

PTS: 3 DIF: Core REF: Quiz: Lecture

OBJ: Reading NAT: National Standards 1.3

38. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Sophie likes golf, but I like soccer. She is 15 and I am 14 years old.

PTS: 3 DIF: Core REF: Quiz: Lecture

OBJ: Reading NAT: National Standards 1.3

39. ANS:

Answers will vary. Possible answer: My favorite teacher is my French teacher. She is so smart and funny.

PTS: 3 DIF: Core REF: Quiz: Lecture

OBJ: Reading NAT: National Standards 1.3

40. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Moi aussi, j'adore parler français.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Agreeing and disagreeing

41. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Pas moi. Je n'aime pas l'école.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Agreeing and disagreeing

42. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Moi, si. J'aime bien surfer sur Internet.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Agreeing and disagreeing

43. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Pas moi. J'aime bien les bandes dessinées.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Agreeing and disagreeing

44. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Moi non plus. Je n'aime pas les voitures de sport.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Agreeing and disagreeing

45. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Oui, j'adore les romans.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Asking about likes or dislikes

46. ANS:

Insert Answer

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Asking about likes or dislikes

47. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Non, j'aime écouter de la musique.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Asking about likes or dislikes

48. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Non, je n'aime pas travailler. J'aime dormir.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Asking about likes or dislikes

49. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Oui, j'aime envoyer des SMS.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Asking about likes or dislikes

50. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Nous aimons dormir.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Asking about likes or dislikes | -er verbs

51. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Les professeurs parlent français.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Asking about likes or dislikes | -er verbs

52. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Britney Spears chante.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Asking about likes or dislikes | -er verbs

53. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Moi, j'aime étudier.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Asking about likes or dislikes | -er verbs

54. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Le Président adore travailler.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Asking about likes or dislikes | -er verbs

55. ANS:

Quelles sont tes activités préférées?

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Leisure activities| Talking about preferences

56. ANS:

Tu aimes aller au cinéma régulièrement?

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Leisure activities | Asking about how well you do an activity | Asking how often you do an activity

57. ANS:

Tu parles bien anglais?

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Asking about how well you do an activity | Talking about preferences

58. ANS:

Tu aimes faire du sport?

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Leisure activities| Asking about how well you do an activity | Talking about preferences

59. ANS:

Tu préfères danser ou chanter?

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Leisure activities| Asking about how well you do an activity | Talking about preferences

60. ANS:

Answers will vary. Possible answer: J'adore nager et jouer aux échecs.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.3

TOP: Asking about how well you do an activity | Talking about preferences

61. ANS:

Answers will vary. Possible answer: De temps en temps.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.3

TOP: Asking how often you do an activity

62. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Oui, souvent. Je parle bien français.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.3

TOP: Asking how often you do an activity | Asking how well you do an activity | Talking about preferences

63. ANS:

Answers will vary. Possible answer: J'aime bien regarder la télé mais j'aime mieux discuter avec des copains.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.3

TOP: Asking about likes or dislikes | Asking how well you do an activity | Talking about preferences

64. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Je préfère le football.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.3

TOP: Asking how well you do an activity | Talking about preferences

65. ANS:

À la piscine, on nage mais on n'étudie pas.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 2

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Conjunctions | Contractions with à

66. ANS:

On aime faire les magasins au centre comercial.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 2

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Conjunctions | Contractions with à

67. ANS:

Tu préfères lire ou dormir?

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 2

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Conjunctions

68. ANS:

Je parle bien français mais je parle mal anglais!

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 2

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Conjunctions

69. ANS:

On aime faire un pique-nique au parcs.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 2

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Contractions with à

70. ANS:

j'adore le football mais je n'aime pas danser.

PTS: 10 DIF: Core REF: Quiz: Lecture

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Ask about likes or dislikes | Conjunctions

71. ANS:

je n'aime pas regarder la televisión ou dormir.

PTS: 10 DIF: Core REF: Quiz: Lecture

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2

TOP: Ask about likes or dislikes | Conjunctions

72. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Je parle assez bien français et je parle très bien anglais.

PTS: 3 DIF: Core REF: Examen OBJ: Writing

NAT: National Standards 1.2

TOP: Asking how well you do an activity | Talking about preferences | Conjunctions

73. ANS:

Answers will vary. Possible answer: J'adore surfer sur Internet mais je n'aime pas étudier.

PTS: 3 DIF: Core REF: Examen OBJ: Writing

NAT: National Standards 1.2

TOP: Asking how well you do an activity | Talking about preferences | Conjunctions

74. ANS:

Je ne joue pas au base-ball et je nage très mal!

PTS: 3 DIF: Core REF: Examen OBJ: Writing

NAT: National Standards 1.2

TOP: Asking how well you do an activity | Talking about preferences | Conjunctions

75. ANS:

J'aime bien jouer aux cartes mais je préfère dessiner.

PTS: 3 DIF: Core REF: Examen OBJ: Writing

NAT: National Standards 1.2

TOP: Asking how well you do an activity | Talking about preferences | Conjunctions

76. ANS:

Answers may vary. Possible answer: Non, elle a les cheveux courts et elle est petite.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Asking about and describing people

77. ANS:

Answers may vary. Possible answer: Non, il est sympa et gentil.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Asking about and describing people

78. ANS:

Answers may vary. Possible answer: Non, elle est très paresseuse et elle a les cheveux bruns (roux, châtains).

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Asking about and describing people

79. ANS:

Answers may vary. Possible answer: Non, il est grand et mince.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Asking about and describing people

80. ANS:

Answers may vary. Possible answer: Elle a les cheveux blonds et les yeux verts. Elle est gentille et très intelligente!

PTS: 3 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.3 TOP: Asking about and describing people

81. ANS:

Answers may vary. Possible answer: Mon ami Mark n’est ni grand ni petit. Il est assez gros. Il a les cheveux roux et les yeux noirs. Il est très fort!

PTS: 3 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.3 TOP: Asking about and describing people

82. ANS:

Answers may vary. Possible answer: Je le trouve génial. Il est grand et fort. Il est intelligent et très gentil.

PTS: 3 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.3 TOP: Asking for and giving opinions

83. ANS:

Answers may vary. Possible answer: À mon avis, il est sympathique. Il est sérieux et très intelligent. Il n’est pas timide.

PTS: 3 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.3 TOP: Asking for and giving opinions

84. ANS:

Larissa et Nadine sont de gentilles filles.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: The verb être | Adjective agreement

85. ANS:

Nous sommes sérieux.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: The verb être | Adjective agreement

86. ANS:

Julia est une bonne amie.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: The verb être | Adjective agreement

87. ANS:

Je suis assez timide.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: The verb être | Adjective agreement

88. ANS:

Mia et toi, vous êtes très sportifs.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 1

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: The verb être | Adjective agreement

89. ANS:

Answers may vary. Possible answer: Nous sommes quatre.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.3

TOP: Asking about someone's family

90. ANS:

Answers may vary. Possible answer: Non, je suis fille unique.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.3

TOP: Asking about someone's family

91. ANS:

Answers may vary. Possible answer: Oui, j’ai un chat. Il s’appelle Maui.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.3

TOP: Asking about someone's family

92. ANS:

Answers may vary. Possible answer: Oui, j’ai un cousin, Carl. Il a quinze ans.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.3

TOP: Asking about someone's family

93. ANS:

Answers may vary. Possible answer: J’aime bien mon beau-père. Il est cool!

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Vocabulaire 2

OBJ: Reading | Writing NAT: National Standards 1.3

TOP: Asking about someone's family

94. ANS:

Sa tante est divorcée.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 2

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Possessive adjectives

95. ANS:

Ce sont leurs petits-enfants.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 2

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Possessive adjectives

96. ANS:

Son neveu est grand et mince.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 2

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Possessive adjectives

97. ANS:

Éva et Sophie sont ses demi-sœurs.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 2

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Possessive adjectives

98. ANS:

Leur mère est remariée.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 2

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Possessive adjectives

99. ANS:

C’est sa sœur.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 2

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Possessive adjectives

100. ANS:

Ce sont leurs enfants.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 2

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Possessive adjectives

101. ANS:

C’est leur fille (enfant).

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 2

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Possessive adjectives

102. ANS:

Ce sont ses neveux.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 2

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Possessive adjectives

103. ANS:

Ce sont ses frères.

PTS: 2 DIF: Core REF: Quiz: Grammaire 2

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.2 TOP: Possessive adjectives

104. ANS:

C'est son neveu.

PTS: 1 DIF: Core REF: Examen OBJ: Reading | Writing

NAT: National Standards 1.2 TOP: Possessive adjectives | Identifying family members

105. ANS:

C'est sa cousine.

PTS: 1 DIF: Core REF: Examen OBJ: Reading | Writing

NAT: National Standards 1.2 TOP: Possessive adjectives | Identifying family members

106. ANS:

C'est sa belle-mère.

PTS: 1 DIF: Core REF: Examen OBJ: Reading | Writing

NAT: National Standards 1.2 TOP: Possessive adjectives | Identifying family members

107. ANS:

Ce sont ses demi-frères.

PTS: 1 DIF: Core REF: Examen OBJ: Reading | Writing

NAT: National Standards 1.2 TOP: Possessive adjectives | Identifying family members

108. ANS:

Ce sont ses grands-parents.

PTS: 1 DIF: Core REF: Examen OBJ: Reading | Writing

NAT: National Standards 1.2 TOP: Possessive adjectives | Identifying family members

109. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Ce sont des professeurs intelligents. Ils sont très sympathiques.

PTS: 2 DIF: Core REF: Examen OBJ: Writing

NAT: National Standards 1.3

TOP: Physical descriptions and personality traits | C'est versus Il/Elle est

110. ANS:

Answers will vary. Possible answer: C’est une femme sérieuse. Elle n’est pas marrante!

PTS: 2 DIF: Core REF: Examen OBJ: Writing

NAT: National Standards 1.3

TOP: Physical descriptions and personality traits | C'est versus Il/Elle est

111. ANS:

Answers will vary. Possible answer: C’est un homme très fort. Il est très sportif.

PTS: 2 DIF: Core REF: Examen OBJ: Writing

NAT: National Standards 1.3

TOP: Physical descriptions and personality traits | C'est versus Il/Elle est

112. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Ce sont des filles et des garçons sympas. Ils sont marrants.

PTS: 2 DIF: Core REF: Examen OBJ: Writing

NAT: National Standards 1.3

TOP: Physical descriptions and personality traits | C'est versus Il/Elle est

113. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Moi, je suis sportive et marrante.

PTS: 2 DIF: Core REF: Examen OBJ: Writing

NAT: National Standards 1.3 TOP: The verb être | Adjective agreement

114. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Ma mère est grande et belle.

PTS: 2 DIF: Core REF: Examen OBJ: Writing

NAT: National Standards 1.3 TOP: The verb être | Adjective agreement

115. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Mes copains et moi, nous sommes intelligents et gentils.

PTS: 2 DIF: Core REF: Examen OBJ: Writing

NAT: National Standards 1.3 TOP: The verb être | Adjective agreement

116. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Vous êtes sérieux et sympathiques.

PTS: 2 DIF: Core REF: Examen OBJ: Writing

NAT: National Standards 1.3 TOP: The verb être | Adjective agreement

117. ANS:

Answers will vary. Possible answer: Les filles de ma classe sont jeunes et mignonnes.

PTS: 2 DIF: Core REF: Examen OBJ: Writing

NAT: National Standards 1.3 TOP: The verb être | Adjective agreement

118. ANS:

Answers will vary. Possible answer: No, they would not be a good match. The woman is much younger than the man and they are both looking for someone about their age. She is tall and he prefers someone who is short. She is mainly into sports whereas he is more into art and animals.

PTS: 15 DIF: Core REF: Quiz: Lecture

OBJ: Writing NAT: National Standards 1.3

TOP: Physical descriptions and personality traits
1   2   3

similaire:

Fall French 1 Study Guide 2016 iconFall French 1 Study Guide 2013

Fall French 1 Study Guide 2016 iconFall French 1 Study Guide 2013

Fall French 1 Study Guide 2016 iconFrench 1 (study guide)

Fall French 1 Study Guide 2016 icon7th Grade French Study guide for Chapter 1, 2, 3

Fall French 1 Study Guide 2016 iconFall 2009 French 1 Final Exam Review

Fall French 1 Study Guide 2016 iconStudy guide: Niveau intermédiaire

Fall French 1 Study Guide 2016 iconStudy guide: Niveau intermédiaire

Fall French 1 Study Guide 2016 iconExam work, feedback from assessment and study guide

Fall French 1 Study Guide 2016 icon1987-present self-employed as French technical translator. Translation...

Fall French 1 Study Guide 2016 iconNote de service n°2016-063 du 6 avril 2016 (bo 14 du 8/4/16) relative...








Tous droits réservés. Copyright © 2016
contacts
b.21-bal.com